fredag den 19. januar 2018

Til dig, der rejser meget


Hvis man rejser meget, så er det vigtigt at have en rejseforsikring
En rejseforsikring gør, at hvis man er uheldig at blive syg i udlandet, så betaler rejseforsikringen for ens behandling og transporten, hvis det er nødvendigt at skulle hjem. Samtidig dækker den også for ens ting.

Man kan desværre være uheldig og blive syg. Det kan være, hvis man er meget aktiv på en ferie, at man er uheldig at falde og brække noget. Så en rejseforsikring er vigtigt at have.

Hos Codan får man automatisk en rejseforsikring, når man har en indboforsikring.
Så man er fri for at skulle købe en rejseforsikring. Men man kan vælge at købe en udvidet rejseforsikring. Den udvidet rejseforsikring gør, at man kan få erstatning, hvis man bliver syg lige inden afrejse. Man kan så få pengene for ferien tilbage.

Rejseforsikringen, der hører med i indboforsikringen, den dækker i alle lande. Den dækker både indenfor Europa og udenfor Europa. Den dækker også i Danmark.

Ens gule sygesikringsbevis dækker ikke i udlandet. Så man er derfor automatisk ikke dækket. Man kan risikere at komme til at betale for ens behandling, hvis man bliver syg i udlandet.
Hvis man har et blås sygesikringsbevis, så er man dækket indenfor Europa. Men hvis man fx er i USA, så er man ikke dækket.

Så det er godt at have en rejseforsikring. Så er man sikker på at være dækket ind, hvis uheldet skulle være ude(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar