fredag den 19. januar 2018

Få vurderet dine smykker


Hvis du ligger inde med nogen smykker, som du måske gerne vil sælge, eller som du måske bare gerne vil have vurderet, så kan man få det gjort hos Lauritz.com
Hos Lauritz.com kan man få en vurdering af ens smykker
Man kan få vurderet sine smykker på flere måder. Man kan vælge at møde op i et af deres auktionshuse. De har blandt andet auktionshuse i byerne Herlev, Hørsholm, Næstved, Esbjerg, Herning, Kolding og Odense samt i mange andre byer. Men hvis man ikke bor i nærheden af et af deres auktionshuse, så kan man også få dem vurderet online via deres app eller online vurdering.

Inde på Lauritz.com kan man læse meget mere om, hvordan det foregår med indlevering af tingene, som man vil sælge og om hele processen med at sælge hos dem.

Når man sælger ting hos Lauritz.com så er det via en auktion, hvor folk kan byde på ens ting. Men igen kan I læse om alt sådan noget inde på hjemmesiden.

Men det er ikke kun smykker, som man kan få vurderet. Hvis man har nogen møbler, lamper og billeder samt meget andet, så kan man få det vurderet hos dem.

De sælger rigtig mange flotte ting, men også lidt anderledes ting som en hvidvin eller en samling af lommeure. Så det er også et sted for samlere. Hvis man samler på noget, så er det et godt sted at lede hos Lauritz.com
Det kan fx være, at man leder efter et bestemt smykke til ens samling, så er Lauritz.com et godt sted at lede. De har nemlig rigtig mange flotte smykker fra kendte mærker.

Jeg elsker personligt at sidde og kigge på deres hjemmeside. Bare for at se, hvad de har af spændende ting. Hvis jeg leder efter noget specielt, så er Laurtiz.com det første sted, som jeg søger, da de netop har et stort udvalg indenfor mange ting.

Så hvis du leder efter et specifikt smykke eller noget andet, så kan jeg klart anbefale dig at kigge forbi hjemmesiden(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar