tirsdag den 30. januar 2018

Bliv elitebilist


Hos Codan kan man blive elitebilist på 3 år, hvis man er over 25 år, og man har kørt skadefrit i 3 år, samt at man har en kaskoforsikring.

Den er i sær en god bilforsikring til unge eller til alle over 25 år.
Inden man er elitebilist, så falder ens forsikring for hvert år, som man kører skadefrit. Hvis man derimod får en skade, så stiger forsikringen. Men hvis man er blevet elitebilist, så stiger ens forsikring ikke, selvom man er uheldig at få en skade.

Hos Codan har de en fin liste over hvad en ansvarsforsikring, en delkaskoforsikring og en kaskoforsikring dækker over. Derudover kan man tilvælge nogen ting, som man gerne vil have ekstra. Jeg har fx valgt at få vejhjælp. Så jeg betaler et samlet beløb, som både er for min bilforsikring og vejhjælp. Jeg vil nødig stå på en vej med en bil, der er gået i stå eller et dæk, der er fladt uden at have vejhjælp.

Hvis man har en kaskoforsikring hos Codan, så kan man låne en gratis lånebil, hvis ens bil skal på værkstedet.

Derudover kan man opnå rabat ved at have flere forsikringer hos Codan. Hvis man fx har en bilforsikring og en indboforsikring, så sparer man 10 %. Hvis man derimod har tre forsikringer hos dem, så sparer man 15 %.

Men alt sådan noget kan I læse mere om inde på deres hjemmeside(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar