tirsdag den 30. januar 2018

Konfirmation


Så nærmer tiden sig, hvor folk snart skal konfirmeres. Hvert år mindes jeg om dengang, hvor jeg blev konfirmeret. Det var en dejlig dag med gode gaver og en masse god mad.

Hvis du står og skal holde konfirmation i 2018 så kan du vælge at bestille maden udefra, hvis det skal holdes i et forsamlingshus, i haven eller i hjemmet.

Hos Jespers Torvekøkken, leverer de mad ud i København og omegnen.
De har en konfirmationsmenu og en konfirmationsbuffet.

Man kan selv være med til at sammensætte menuen ved deres konfirmationsmenu. Så der kan man næsten får det, som man vil.

Jeg kan huske, da jeg og Kamilla skulle sammensætte vores menu. Vi var lidt uenige om forretten. Men så blev vi enige om tarteletter. Ellers var vi enige om alt det andet.

I stedet for at lave maden selv, så sparer man en masse tid ved at bestille det udefra. Så kan man samtidig nyde konfirmationen i stedet for at stå i køkkenet hele tiden. Når man bestiller en menu hos Jespers Torvekøkken, så skal man bare opvarme maden og så anrette det.

Det er faktisk ved at være en del år siden, at jeg sidst var til konfirmation. Men jeg synes, at det er hyggeligt at være til konfirmation.

Men I kan læse meget mere om deres mad inde på hjemmesiden(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar