tirsdag den 28. november 2017

Planer for vinterferien?


Hvis du gerne vil lidt på ferie i vinterferien, men du endnu ikke har nogen planer, så er der mange muligheder. Man kan fx tage til et varmt land, men hvis man ikke er så meget til ferie i varme lande, så kan man vælge en kør-selv skiferie
Man kan fx tage med Oslobåden til Oslo, hvor man fra Oslo af kan køre hen til et af Norges skisteder. Man kan også vælge at køre fra Oslo og hen til et af Sveriges skisteder.

Mens man er på Oslobåden, så kan man rigtig slappe af og forkæle sig selv. Efter en skiferie så kan det være rart med en kop varm kakao i deres Baresso eller slappe af i deres Wellness-område.
Der kan man forkæle sig selv med en ansigtsmaske, massage eller pedicure. Af massage kan man fx vælge Hot Stone Massage.
Man kan også vælge at besøge deres pool-område. Der er pool, jacuzzi og sauna. Der er også et pool-område ude på dækket, som man kan benytte sig af fra maj til midt/slut oktober.

Efter en skiferie hvor ens krop sikkert er godt brugt, så kan jeg lige forstille mig hvor lækkert det må være at slappe af i en jacuzzi eller få en god omgang massage.

Jeg har aldrig selv været på skiferie. Jeg kunne godt tænke mig det. Jeg ved bare ikke helt, om jeg ville komme ud og stå på ski på grund af min højdeskræk. Ellers skal det i hvert fald være en meget lille børnebakke.

Så hvis du gerne vil på en lille ferie i din vinterferie, så kan jeg klart anbefale at kigge forbi DFDS, hvor man kan læse meget mere om, hvad de tilbyder(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar