mandag den 31. juli 2017

Hjælp til din virksomhed


Hvis du har en virksomhed, så kan det være en god ide at få hjælp af professionelle folk til at håndtere alt det tekniske.

Hos AlfaPeople tilbyder de noget, der hedder en Microsoft gold partner
Det er virksomhedsprogrammer, der er bosat i skyen. Det kan administrere forskellige virksomhedsfunktioner som kundeservice, salg, drift, teknisk service, projektautomatisering, økonomi og markedsføring. Disse programmer er udviklet til at være personlige, så de netop sikrer ens virksomhed en større produktivitet.

I stedet for at man selv skal til at sætte sig ind i alt sådan noget med drift, teknisk service og økonomi osv. så kan man hyre folk til at hjælpe en med alle disse ting. De sørger for, at alt det tekniske, der nu får en virksomhed til at køre rundt, at det fungerer.
Man slipper for selv at skulle have ens egne ansatte til at stå for sådan noget.

AlfaPeople er professionelle folk, der ved, hvad de laver. Man er derfor sikret den bedste service. De har været markedsførende indenfor Microsoft Dynamics-løsningen i 10 år. I løbet af de 10 år, der har de udvidet det til 16 lande.

De har haft vundet forskellige Awards. I Danmark har de haft vundet Microsoft Partner of the Year 2016 Digital Transformation. I 2016 vandt de hele 4 awards.

Men alt sådan noget kan I læse mere om inde på deres hjemmeside(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar