onsdag den 23. november 2016

Vinterferie i sommerhus


Det er ikke kun om sommeren, at der er mange, der tager i sommerhus. Der er også mange, der tager i sommerhus om vinteren. Blandt andet vælger nogen at fejre juleaften i et sommerhus.

Mange vælger også at tage på vinterferie i et sommerhus.
Jeg og Casper var engang i sommerhus i november. Det var hyggeligt at være i sommerhus, selvom at man ikke kunne bruge stranden, men der var spabad, så den brugte vi. Og det var hyggeligt at sidde indenfor med brændeovnen tændt, mens det var mørkt udenfor.

DanCenter har rigtig mange fine luksus sommerhuse
Et luksus sommerhus er, hvor der fx er spa og pool.
Dem har de rigtig mange af.

Nogen af de sommerhuse der har en pool, der er der også en rutsjebane til børn. Flere af sommerhusene har både pool og spa. I mange af sommerhusene er der også fx en billardbord.
Det er virkelig lækre sommerhuse. Det mange af disse sommerhuse har tilfælles, det er, at de kan huse mange mennesker, så hvis man er en stor familie, så er der rigeligt med plads i en af disse luksus sommerhuse.

Så hvis I er en stor familie, der fx gerne vil holde vinterferie i et sommerhus, så kan jeg klart anbefale jer at kigge forbi deres store udvalg af sommerhuse. Men de har også en masse sommerhuse, der passer til en familie på fx 5 personer.

Har I nogensinde været på vinterferie i et sommerhus(:?

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar