fredag den 18. november 2016

Hjæææælp, min øreprop sidder fast i mit øre


Eller det gør den ikke mere, men den gjorde.
Jeg sover hver nat med ørepropper. Søndags da jeg vågnede og tog mine ørepropper ud, så kunne jeg ikke høre særlig meget på højre øre. Jeg troede, at det var en klump ørevoks. Ja, er ikke særlig lækker info, men det var, hvad jeg troede.

Jeg fik Casper til at kigge mig ind i øret, og han kunne se, at der langt inde sad noget af min øreprop.
Men det må have faldet af min øreprop en anden dag, da der ikke var faldet noget af øreproppen den dag. Men jeg kunne ikke få det ud. Jeg var ved vagtlægen, og hun turde ikke fjerne det, da det sad så tæt på trommehinden, at hun var bange for at springe den.
Jeg kom til egen læge mandag, hvor de skyllede mit øre. Jeg havde prøvet at skylle det selv, men det hjalp aldrig en skid. Den rykkede sig ikke engang en millimeter.
Men da hun skyllede øret, så kom det ud. Hvor er det skønt at kunne høre igen.

Nu er jeg endnu mere påpasselig med, at der ikke falder noget af mine ørepropper. Jeg vil ikke ud for det her igen. Det var så ubehageligt.
Det var ikke spor ubehageligt at få skyllet øre ved lægen. Hun sagde ellers, at det ikke var behageligt. Jeg synes faktisk, at det var rart. Jeg overvejede helt at spørge, om hun ikke ville skylle det andet øre, selvom der ikke var noget i det øre.

Jeg fatter seriøst ikke, hvordan der har kunne falde noget af den. Jeg har sovet med ørepropper i snart 2 år, og det er aldrig sket før.

Men nu er det heldigvis ude(:

Kram Heidi(: 

1 kommentar:

 1. Ej hvor væmmeligt, at det kan ske.
  Det må jeg da også passe på.
  Håber du er okay nu.
  Tak for at du deler min giveaway ude i siden.
  Hvis du ligger en giveaway op, så vil jeg gerne dele den på min nye giveaway-blog: "Giveaways i Danmark".
  Hilsner og en god weekend til du og dine kære:-)

  SvarSlet