onsdag den 30. november 2016

Næste år rejser vi til USA


Næste år der rejser jeg og Casper til USA i 10 dage.
Vi har talt om enten at besøge Los Angeles eller New York

Inde hos Spies har de et stort udvalg af fly og hoteller til New York. Det står på en nem og overskuelig måde, så man kan se ved hvert hotel, om hvor langt der er til metroen, og om der fx er restaurant på hotellet osv. Det gør det nemt at få et overblik over hvilke hoteller der er, og hvad de forskellige hoteller kan tilbyde.

Der er flere ting i New York, som jeg gerne vil se. Der er et mindesmærke for 9/11, som jeg gerne vil se. Og så er der Frihedsgudinden, som jeg også gerne vil se. Derudover har de mange smukke parker, som jeg også gerne vil se. Og så er der bestemte kvartere i New York, som jeg også gerne vil se. Og så vil jeg også gerne bare gå og kigge i butikker og eventuelt besøge et shoppingcenter.

Uanset hvor vi tager hen, så vil vi gerne leje en bil, da vi så kan køre rundt til forskellige steder, og vi skal ikke tænke over, om vi vil se noget udenfor New York osv. Og så er jeg bare ikke særlig glad for offentlige transporter. Det er garanteret hurtigere at tage det offentlige, men jeg vil heller køre i bil end det offentlige.

Når jeg sidder og ser på alle de hoteller, som der er inde på Spies' hjemmeside, så får jeg bare endnu mere lyst til at besøge New York.

Men der er også mange ting, som jeg gerne vil se i Los Angeles. Men nu har Casper selvfølgelig også noget at skulle have sagt.

Men det bliver så fedt at komme til USA uanset hvad by, det er, at vi ender med at besøge.

Har I før været i USA(:?

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar