onsdag den 11. november 2015

Pift din salat op


I perioder har jeg været træt af salat til maden, fordi jeg synes, at den blev for ens og kedelig. Og da jeg er kræsen, så holder vi os altid til den samme salat med salat, agurk, peberfrugt og gulerødder.
Og det kan godt blive kedeligt i længden.

Men for tiden er jeg igen blevet vild med salat, fordi vi har puttet nogle andre ting i, som har piftet salaten op.

Vi kommer fx en kaki i salaten. Det giver en dejlig sødme. Og så putter vi også æbler i, og nogen gange drysser vi peanuts over salaten og det samme med rosiner.
Jeg har egentlig også tænkt på, at vi kunne prøve at putte valnødder i på et tidspunkt.

I går prøvede vi noget nyt. Vi lavede råkost, altså det er ikke noget nyt, men så puttede vi appelsin i. Det smagte så godt. Det gav altså virkelig sådan et pust til råkosten. Nogen gange putter vi også revet æbler i og så putter jeg nogen gange rosiner ovenpå. Så man kan også let pifte en råkost op. Nogen putter også citronsaft hen over råkosten.

Fordi jeg er så kræsen, så er det sjældent, at jeg ser en opskrift på en salat, hvor jeg kan lide det hele i salaten, men jeg tager så inspiration fra opskrifter. Hvis der nu i en opskrift på en salat står alle mulige ingredienser, som jeg ikke er så glade for, men at der så også står valnødder, så kan jeg finde på fx at bruge valnødder i vores almindelige salat. Så jeg tilføjer noget fra andre salater over i vores egen. Nu har jeg så ikke prøvet det med valnødder, men det var lige et eksempel.

Der findes Mange opskrifter på lækre salater
Jeg synes, at mange salater ser lækre ud, men jeg ved bare, at jeg ikke vil kunne lide dem pga. ting, der er i dem. I starten ledte jeg efter opskrifter på salater, hvor vi kunne lave en hel salat fra opskriften, men der fandt jeg aldrig rigtig nogen opskrifter, men nu er jeg så begyndt at få ideer fra opskrifter med salater, hvor jeg så putter nogen af tingene i vores egen salat.

Har I nogen gode ideer til, hvad man kan putte i en almindelig salat(:?

Kram Heidi(:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar