onsdag den 25. november 2015

Lidt lun på Dennis Knudsen


Eller det er jeg altså ikke mere.
Altså lun på Dennis Knudsen, men da jeg var ca 15 år, så var jeg altså ret lun på Dennis Knudsen.

Jeg synes, at han var så lækker. Jeg havde lavet et fotoalbum på min mobil, hvor jeg havde taget billeder af nogen billeder af ham fra blade.

Han er ældre end min mor, men det vidste jeg faktisk ikke dengang. Jeg tænkte bare på, hvor lækker jeg syntes, at han var. Og at han var homoseksuel, det tog jeg mig heller ikke af.
Jeg var stadigvæk lun på ham.

Jeg synes, at Dennis Knudsen er en dygtig frisør
Dengang gik jeg så ikke op i, at han var frisør.
Men i dag tænker jeg mere på ham som en dygtig frisør.
Jeg har en mere neutral holdning til ham i dag. Jeg synes måske, at han er blevet lidt mere snobbet med tiden. Men ellers har jeg en helt neutral holdning til ham.
Jeg kan godt lide at se programmer, hvor han er med i, fordi det er sjovt at se ham, nu når jeg har været så vild med ham.Engang kunne man skrive ind til Ude og Hjemme til Dennis Knudsen i en form for en brevkasse, som han havde. Jeg mener, at man stadigvæk kan det.
Men der skrev jeg ind og stillede et spørgsmål omkring noget med frisøruddannelsen, da jeg dengang gerne ville være frisør.
Men dem der fik et brev med dengang, de fik en bog med tips om hår og makeup af Dennis Knudsen og Gun-Britt.
Den bog har jeg stadigvæk i dag.
Det er lidt sjovt at tænke på, at den er så mange år gammel.

Er der andre end mig, der har været lun på Dennis Knudsen(:?

Kram Heidi(: 

1 kommentar:

  1. Prøv at læse hans bog. I den skriver han faktisk, at han ikke er homoseksuel. Han er til begge køn, men han har bare været i flest forhold i offentlighedens øjne med mænd.

    SvarSlet