tirsdag den 3. september 2013

Nu på penicillin


I dag blev jeg ringet op af min ørelæge. ( Synes, det lyder så underligt at sige ørelæge, når det er næse, det drejer sig om.)

Jeg var deroppe i sidste uge, hvor jeg fik taget et prøve fra mit ene næsebor, fordi jeg har haft et sår deroppe i flere måneder. Hvis der var bakterier i prøven, ville hun ringe, og hvis ikke, ville jeg ikke høre noget.

Men der var bakterier, så jeg har fået noget penicillin, som jeg skal tage 3 gange om dagen.
Da jeg stod på apoteket, så spurgte hun, om jeg havde problemer med at tage piller, og det har jeg ikke. Så sagde hun, at de heller ikke var så store, men man måtte ikke knuse dem nemlig.
Jeg ved så ikke, ikke-store piller er i hendes øjne, men jeg synes, de var store. Og jeg synes endda, nogen af mine andre piller er store, men det er de ikke i forhold til dem her.
Men så er det godt, jeg ikke har svært ved at spise piller.

Jeg har fået købt fødselsdagsgave til Caspers lillebror.
Han bliver 20 år, så vi skal til fødselsdagsfest her i september.
Jeg og Casper giver normalt sammen i gaver, men jeg og Caspers lillebror er på gave med hinanden til fødselsdag og jul. Og det er Kamilla og Casper også med hinanden.

Jeg tror, jeg vil gå ind og læse videre i min bog. Jeg har fået læst tidligere idag, men nu får jeg lyst til at læse videre i den(:
Jeg får heldigvis læst en del for tiden. Jeg elsker, når jeg er inde i sådan en periode(:

Er der nogen bøger, I er i gang med at læse for tiden(:?

Kram Heidi(:

3 kommentarer:

  1. God bedring - Håber at det hjælper!

    SvarSlet
  2. Ej øv! God bedring med dig :)

    Knus Line
    guldstjernen.blogspot.com

    SvarSlet