onsdag den 29. maj 2019

Leder du efter en håndværker på Sjælland?


Hvis du bor på Sjælland i postnumrene fra 2000-4736, og du står og mangler en håndværker, så kan du booke en håndværker hos VVS Plus.
Også hvis du mangler en håndværker på Østerbro

Når man går ind under fanen "Levering", så kan man se hvilke byer, som de kører ud til. Hvis man trykker på den pågældende by, så kan man se hvilke ydelser, som de leverer i det område.

De hjælper blandt andet med udskiftning af toiletter, renovering af badeværelse og køkken, installering af jordvarme, installering af solceller og service på fjernvarmeanlæg samt mange andre opgaver.

Man kan få et tilbud på, hvad det vil koste at få en håndværker ud for at lave en opgave. Man kan få et tilbud ved at indsende en online formular. Man slipper for at skulle ringe ind og høre dem om et tilbud. Man kan selvfølgelig godt ringe ind og få et tilbud, hvis man selvfølgelig foretrækker at ringe.

I de to år, hvor jeg har kendt Brian, der har han haft flere håndværkere på besøg. Ofte er det mig, der har været herhjemme for at tage imod dem. Vi har haft en til at sætte en ny varmepumpe op, en til at skifte en varmevandsbeholder og en til at komme og kigge på en vandskade.
Det var bare nogle af de håndværker, som vi har haft besøg af.

I kan læse meget mere inde på deres hjemmeside om hvilke ydelser, som de tilbyder.
Der kan I også læse om, hvordan man får et tilbud samt hvordan, at man booker en håndværker(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar