onsdag den 29. maj 2019

En oase midt inde i storbyen


Charlottehaven ligger på Østerbro men på trods af, at det ligger på Østerbro, så har man fred og ro, når man sidder udenfor i Charlottehavens gårdsplads. Gårdspladsen er omringet af hotellejlighederne. Det afskygger for larmen fra gaderne.
Charlottehaven er et familiehotel i København
Familiehotellet består af lejligheder. Det er et hotel men i stedet for hotelværelser, så er der lejligheder.I lejlighederne er der både et køkken, soveværelse, opholdsrum og badeværelse.
Der findes forskellige størrelser af lejligheder. Man kan derfor finde den lejlighed, der passer til ens families størrelse.

På familiehotellet har de en cafe, hvor man kan sidde udenfor og spise. Der kan man nyde frokosten eller få en frisk smoothie.Der er også et fitnesscenter og en pool. Så selvom man er på ferie, så kan man stadigvæk godt træne.København har mange seværdigheder. Så hvis man er på ferie i København, så er der mange sjove ting at opleve. Både for børn og voksne.

Hvis I skal overnatte et sted i København, så kan jeg anbefale jer at kigge forbi Charlottehaven og deres hotellejligheder(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar