mandag den 29. oktober 2018

Hvis du har en klinik


Hvis du har en klinik som fx massør eller fysioterapeut, så er det virkelig vigtigt med en god massagebriks. Det er jo der, at man giver sine klienter massage og behandlinger. Men det er også den måde, at man kan undersøge sine klienters ryg, hvor de mærker en. Da jeg gik ved fysioterapeut, så lå jeg også på briksen og lavede øvelser.

Hos Kallistos Equipment sælger de massagebrikse

De har både de helt traditionelle massagebrikse og til lidt mere "luksus" udgaver, hvor man kan købe tilbehør til som armlæn osv.

Hvis du er en massør, der tager ud til folk i deres hjem og giver massage, så kan du købe en transportable massagebriks hos Kallistos Equipment. Den er nem at pakke sammen og til at have med i bilen.
De fås i forskellige størrelser.

Kallistos Equipment har mange års erfaring indenfor salg af klinikudstyr. De har arbejdet med det siden 1990. Ingen opgave er for stor eller for lille til dem. Om man så skal have indrettet en hel klinik, eller om man mangler en ting, så kan de hjælpe en.

Man kan altid få et uforpligtende tilbud på de produkter, som man gerne vil købe.

Hvis du har en klinik uanset, om det er en frisørklinik eller en massageklinik osv. så synes jeg, at du skal kigge forbi deres hjemmeside og se deres store udvalg af produkter(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar