søndag den 28. oktober 2018

Gode bageforme


Når jeg skal bage muffins og kager uden fx frosting eller glasur, så bager jeg ofte i papirsforme eller almindelige forme, men hvis jeg gerne vil bage cupcakes eller bage en kage, hvor jeg gerne vil pynte med frosting, så bruger jeg bageforme i silikone

Der er mange fordele ved at bruge bageforme i silikone. Man undgår at kagerne sidder fat, hvis man er så uheldig at brænde dem på.
Jeg bagte engang en lækker chokoladekage, og i den ene ende blev den desværre lidt brændt, og der sad den ende fast i formen. Så den kage kom til at se lidt underlig ud.
Og det er så svært at få brændte kagerester af en almindelig form. Ved en silikoneform er det nemt at få brændte rester af.

De silikoneforme, som man kan få hos Silcofa, de er godkendte til fødevarebrug. Så dem kan man trygt bruge. De kan tåle varme op til 230 grader.

Jeg kan godt lide at bruge bageforme i silikone, fordi de er nemme at få ud, og så kan man pynte fx en kage på siderne. Jeg kan godt lide at pynte cupcakes og stille dem fint på et fad. Det ser så godt ud, når de står fint på et fad med en fin frosting på og uden papirsforme.
Men jeg kan også godt lide at bruge papirsforme til cupcakes. Så jeg plejer at veksle lidt imellem at bruge papirsforme og silikoneforme til cupcakes. Hvis det bare er almindelige muffins, som jeg skal lave, så bruger jeg papirsforme, men ofte bruger jeg silikoneforme, når det er cupcakes med frosting på.

Efter at Bagedysten igen er begyndt, så har jeg fået så meget lyst til at bage. Så næste gang jeg kommer hjem til Brian, der regner jeg med at få bagt en del(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar