søndag den 28. oktober 2018

Filterhuset


Hvis du har et anlæg, som renser luften i dit hjem, så skal du huske at skifte filterne jævnligt, så anlægget kan blive ved med at rense luften.

Hos Filterhuset.dk har de filtre til Nilan ventilation
De har et stort udvalg af filtre. De har fx et pollenfilter, som hjælper med at rense ens indeklima for pollen. Hvis man er så uheldig at lide af pollenallergi, så kan et pollenfilter være en god ide. Når man går ind udefra, så kan man ikke undgå at slæbe pollen med ind. Det sidder fx i ens tøj. Men med et pollenfilter fjerner ens anlæg det pollen, der er indenfor i luften.

De har også kulfilter, der fjerner røgluften fra fx en brændeovn og mange andre slags filtre.

Filterhuset.dk leverer filtre til private hjem, hvor Danfilter.dk leverer filtre til virksomheder.
Men det hører under det samme. De har mere end 40 års erfaring med luftfiltrering indenfor industri og bolig. De er specialister indenfor produktion af kvalitetsfiltre.

Hvis du er i tvivl om hvilket slags filter, der passer til dit ventilationsanlæg, så kan du altid ringe og få en snak med dem. Det kan også være, at du er i tvivl om hvilket filter, der passer bedst til din bolig. Fx om det er et pollenfilter eller et grovfilter osv. Der kan du selvfølgelig også få hjælp af dem.

Filterhuset.dk er selvfølgelig E-mærke godkendt, og de har 5 stjerner på Trustpilot.
Så man kan trygt handle hos dem.

Men I kan læse meget mere om de forskellige filtre og om Filterhuset.dk på deres hjemmeside(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar