torsdag den 31. august 2017

Skal du til Norge?


Hvis du står og skal til Norge, så kan du tage en færge til Oslo
Når du ankommer til Oslo, så kan du vælge at køre videre. Der er mange skisteder i Norge og i Sverige. Man kan fx køre direkte fra Oslo og videre hen til et af skistederne, hvis man skal på skiferie.
Man slipper for at skulle køre hele vejen til Norge eller Sverige. Man kan slappe af på færgen inden, at man skal køre det sidste stykke hen til stedet, hvor man skal være.

På færgen er der flere forskellige restauranter, en cafe, bar, kasino, et område med wellness, hvor man rigtig kan slappe af og få ladet batterierne op.
Det kan også være en god ide at tage færgen på vej hjem, hvor man efter en uges ferie kan forkæle sig selv med fx massage, mens man er på færgen. Det kan være, at ens krop er øm efter at have stået på ski. Så kan det da være lækkert lige at slutte ferien af med en god omgang massage, ansigtsbehandling eller manicure.

Ombord på færgen er der også aktiviteter til børn. Så man kan sagtens have børn med ombord. Der er fx en Piratklub for børn og skattejagt. Men der er også aftenklub for børnene.

Det kan godt være hårdt at køre hele vejen til det sted, hvor man skal være. Vi kørte til Frankrig. På vej derned, der overnattede vi et sted. Vi holdte også mange pauser i løbet af køreturen. Men med at sejle med færgen noget af vejen, så kan man slappe af inden, at man selv skal til at køre. Og så er det samtidig en oplevelse at være på Oslobåden.

Har I sejlet med Oslobåden før(:?

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar