søndag den 30. april 2017

Udstyr til køkkenet


Noget, der er rigtig vigtigt at have i køkkenet, det er nogen gode knive.
Hos JPknive har de et stort udvalg af kokkeknive

De har japanske kokkeknive. De beskriver deres japanske kokkeknive som ligesom at holde et samuraisværd i hånden. Altså at deres japanske kokkeknive er lige så skarpe som et samuraisværd.
Og sådan skal det egenlig også være med knive. At man ikke skal stå og skære flere gange for at skære noget over, fordi kniven er så sløv. Deres japanske knive er udviklet fra de samme traditioner, i samme områder og med samme erfaringer, som ligger bag det traditionelle samuraisværd.

Deres japanske knive er lavet i god kvalitet, og her får man en kniv, der er skarp, og hvor man ikke skal stå og skære flere gange for at få skåret en grøntsag eller noget kød over.

Men jeg synes nu, at det også er godt, hvis en kniv ser flot ud. Så kan man fx have dem hængende på en vægskinne. Det ser specielt godt ud, hvis man har mange knive fra samme serie.
Og så er de altid lige ved hånden, når de hænger på sådan en skinne.

Hos JPknive har de et stort udvalg af knive. De har knive til både urteknive, brødknive og filetknive samt mange flere knive.

Så hvis du står og mangler en god kokkekniv eller en god gave, så kan jeg klart anbefale dig at kigge forbi deres hjemmeside(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar