søndag den 30. april 2017

På ferie med bilen


Jeg kan godt lide at have en bil med, når jeg er på ferie. Men det er nok fordi, at jeg ikke er særlig glad for at tage offentlig transport.

Når man nævner DFDS, så tænker mange på Oslobåden og på de MiniCruise, som de tilbyder.
Men hvis man skal på skiferie til Norge så kan man rejse med en af deres skibe, hvor man kan have bilen med ombord. Man slipper derfor at skulle køre hele vejen til Norge. Man kan sejle med et af deres skibe, hvor man kan slappe af indtil, at man er i Norge, hvor man så derefter kan køre hen til et af de skisteder, der er i Norge.

Mens man er på en af deres skibe, så er der masser af underholdning. Så man kommer i hvert fald ikke til at kede sig, mens man sejler til Norge. Der er både underholdning for voksne og børn. Der er blandt andet gratis underholdning til børnene. De voksne kan slappe af og få shoppet lidt, mens de er på skibet. På skibet er der hele 5 restauranter. Der er derfor en stor chance for at finde noget, som hele familien kan lide.

Hvis jeg skal på ferie til Norge på et tidspunkt, så kunne jeg godt finde på at tage Oslobåden dertil. Man oplever Oslobåden og at være på ferie i Norge. Det synes jeg er en win-win situation. I hvert fald i mit hoved. Man kan slappe af indtil, at man kommer i havn, hvor man så skal køre det sidste stykke.

Jeg har altid godt kunne tænke mig at komme til Norge. Blandt andet for at stå på ski men også bare for at opleve selve Norge(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar