søndag den 30. april 2017

Mange muligheder


Efter 9. klasse, der tog jeg et sabbatår. Jeg havde ikke tænkt mig at tage en 10. klasse, men så fandt jeg ud af, at det krævede, at jeg havde en 10. klasse, hvis jeg ville tage en HF.

I dag kræver mange uddannelser, at man har 10. klasse
Men når man så har en 10. klasse, så har man lige pludselig mange muligheder.

Hos Hotel- og Restaurantskolen kan man tage sin 10. klasse. Når man tager sin 10. klasse hos dem, så kan man samtidig snuse lidt til hotel- og restaurantbranchen. Men man kan også tage sin 10. klasse der, hvis man vil på fx gymnasiet bagefter.

De har tre forskellige slags 10. klasser. Der er den, hvor du får lov til at snuse til hotel- og restaurantbranchen, så er for dem, der gerne vil blive dygtigere bogligt inden, at de skal videre på fx gymnasiet, og så er der den sidste, som giver en god overgang fra folkeskolen til en erhversuddannelse med gymnasiale fag.

Alle deres 10. klasser giver adgang til ungdomsuddannelser ligesom, hvis man tog en almindelig 10. klasse. Alle deres 10. klasser tager 1 år, ligesom hvis man tog den i folkeskolen.

Inde på Hotel- og Restaurantskolen kan man læse om det at tage en 10. klasse hos dem.

Så hvis du står og vil have en 10. klasse, eller hvis du kender en, der gerne vil tage en 10. klasse, så kan jeg klart anbefale jer at kigge forbi deres hjemmeside(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar