tirsdag den 28. februar 2017

En flot indpakning


Som jeg har skrevet om tidligere, så betyder det noget for mig, når en butik gør noget ud af indpakningen, når man har købt en gave.

Jeg elsker, når de bare gør lidt ekstra ud af det. Det kan være at sætte et lille vedhæng på, eller hvis man har købt, at det bliver lagt i en æske med noget fint silkepapir

Jeg bruger personligt selv silkepapir ved nogen af de gaver, som jeg pakker ind.
Hvis det er noget, der er lidt skrøbeligt, så pakker jeg det ind i silkepapir først som en lille form for sikkerhed, men jeg kan også godt bruge silkepapir til at putte i en æske, hvor man så ligger en lille gave i æsken.

Der findes så meget flot silkepapir. Hos SCANLUX har de et stort udvalg af silkepapir. De forhandler ting indenfor gaveindpakning til butikker.

De har både ensfarvet silkepapir, og så har de silkepapir med mønstre. Jeg kan virkelig godt lide dem med mønstre. De er virkelig pæne. Jeg vidste slet ikke, at man kunne få silkepapir med mønstre. Jeg har altid kun set dem, der er ensfarvet.

Jeg synes personligt, at butikker burde gøre mere ud af indpakningen af gaver. Der er nogen butikker, der lige gør lidt ekstra ud af det, men det er ikke særlig mange, der gør det.

Jeg kan godt lide, at når en butik pakker en gave ind, og at jeg så står og bliver helt misundelig over, at den flotte gave ikke er til mig. Jeg kan nemlig også godt lide at give flotte gaver til folk.

Hvis du har en butik, så kan jeg klart anbefale dig at kigge forbi deres fine hjemmeside(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar