tirsdag den 28. februar 2017

Alt det der med IT


Når det kommer til noget med IT og computere, så står jeg helt af.
Jeg kan lige finde ud af bloggen her. Men jeg får også hjælp af min venindes kæreste engang imellem, når det kommer til min blog med opsætning osv.

Men når man har en virksomhed, så er det vigtigt, at der er styr på dens IT-drift
Hvis man ikke er særlig meget inde i det med IT, så er der heldigvis hjælp at hente.
Virksomheden Progressive hjælper nemlig virksomheder med deres IT-systemer. De skræddersyer IT-løsninger. De sørger for at ens virksomhed er up-to-date, når det kommer til cloud, social videndeling og mobile applikationer.

Jeg synes, at det er dejligt, at der findes sådan en virksomhed, der kan hjælpe andre virksomheder med deres IT-systemer. Det kan jo både være små og store firmaer.
Uanset hvilken slags virksomhed det er, at man har, så skal tingene bare fungerer, og hvis man ikke har forstand på det, eller at man ikke har tiden til det, så kan det være svært at få det til at fungere.
Men derfor er det jo netop godt, at der er nogen, der har forstand på det, og at de så kan hjælpe andre med deres viden.

Så hvis du har en virksomhed, uanset om den er lille eller stor, og du gerne vil have nogen til at hjælpe dig med din IT-drift, så kan jeg klart anbefale dig at kigge forbi hjemmesiden.

På hjemmesiden kan I læse mere om, hvad det præcis er, at de tilbyder(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar