mandag den 31. oktober 2016

Smukke Oslo


Jeg vil vildt gerne på kør-selv ferie til Norge hvor man rejser med DFDS. Jeg ville bare gerne være væk i to nætter. Altså på et af deres MiniCruises, hvor vi så har bilen med.

Da vi var på MiniCruise til Sverige, der tog vi metroen eller sporvognene, kalder jeg det, da de lignede sådan nogen. Men vi tog en del med "sporvognene". Og jeg synes altid, at sådan noget offentlig transport i udlandet er så besværligt. Jeg lod bare Casper styre, og jeg fulgte bare efter. Fordi jeg kan ikke selv finde ud af med, hvad vogn man skal med osv.

Så hvis vi skal til Oslo på et tidspunkt, så skal det helt klart være, hvor vi har vores egen bil med, så vi slipper for at finde rundt i alt det med transporten. Så kan man også få set byen lidt mere, synes jeg. Eller køre lidt udenfor byen hvis det er det, at man vil. Jeg synes, at der er flere muligheder, når man har bilen med.

Men nu er jeg heller ikke glad for at tage offentlig transport på grund af min angst og OCD, men så er det netop godt, at man kan have sin egen bil med.

Oslo ser så smuk ud på de billeder, som jeg har set. Og så vil jeg også bare gerne opleve Oslo. Og det passer mig fint, at man kun har et bestemt antal timer i Oslo før, at man rejser hjem igen.

Har I før været i Oslo(:?

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar