onsdag den 19. oktober 2016

En masse havearbejde


For tiden har vi lavet en masse havearbejde. I sidste weekend lavede vi havearbejde både lørdag og søndag, og vi lavede også havearbejde i går. Vi skal have udvidet vores terrasse og have lavet højbede. Vi har derfor haft fjernet græsset der, hvor terrassen skal udvides, og der hvor højbedene skal være.

Caspers forældre og lillebror kommer i weekenden og hjælper os med at lave det. Lige nu ser baghaven knap så pæn ud, da der lægger en kæmpe bunke græs, og halvdelen af baghaven er gravet op, så det bare er jord, der er tilbage. Men det bliver til gengæld godt, når det er færdigt. Så kan jeg få sået grøntsager til foråret.

Jeg nyder, når jeg og Casper laver havearbejde sammen. Det var selvfølgelig skide hårdt at fjerne alt græsset, men jeg nyder at være ude i haven sammen med Casper og Fox. Fox har rigtig fået gravet en masse i jorden. Det elsker han. Så han har virkelig også nydt at være med ude i haven. Jeg elsker at se Fox løbe rundt ude i haven.
Så jeg er virkelig glad for, at vi har fået en have, fordi babyerne virkelig nyder at være ude i haven.

Så det er derfor, at der har været lidt stille her på bloggen. Jeg har haft travlt med havearbejde, og så var vi også i Odense Zoologisk have i lørdags om aftenen, hvor der var pyntet fint med græskar og levende lys. Det var sjovt at se haven om aftenen. Så det var en rigtig hyggelig aften, at vi havde. Det var generelt bare en god weekend, at vi havde. Casper havde fri i weekenden. Så det var rigtig skønt.

I forresten følge mig på Instagram, hvor jeg hedder dyregladpige
Her kan I følge med i min hverdag, og hvad jeg går rundt og laver.

I må have en god aften(:

Kram Heidi(: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar