torsdag den 28. juli 2016

Hvordan det er at være flyttet


I morgen afleverer vi nøglerne til vores gamle lejlighed.
Det er underligt, at vi ikke bor der mere.
Men jeg har faktisk ikke tænkt så meget over det, som jeg troede, at jeg ville.
Vi har været derude flere gange for at gøre den ren. Men jeg har ikke følt mig trist.
Men det kan være, at det kommer, nu når jeg så ikke bare kan gå ind i lejligheden mere.

Men jeg savner virkelig det netværk, som vi havde.
Jeg savner det at gå op af fodboldbanen med Fox. Der var en fodboldbane, der hvor vi boede. Og den gik jeg altid op af, hvor man gik forbi gyngerne osv.
Jeg savner det med, at når man er ude med Fox, at man lige støder på nogen, som man kender.
Selvfølgelig lærer vi også nogen at kende her. Men vi er de yngste her. Jeg tror, at dem der er næstyngst, at det er nogen på min mors alder. Måske. Ved det ikke. Har ikke fået hilst på alle her.

Men i starten da vi boede i den gamle lejlighed, der talte vi jo ikke rigtig med nogen. Det var først, da vi fik Fox, at vi begyndte at komme i kontakt med folk.
Vi har fået nogen rigtig gode venner. Dem der har Nicka, dem er vi rigtig gode venner med, og dem ses vi stadigvæk med. Det er jeg så glad for. Der er flere, som vi stadigvæk snakker med, som vi har lært at kende igennem det gamle sted, men folk er også begyndt at flytte, så jeg ville ikke støde så tit på folk, som jeg kendte, som jeg gjorde førhen.

Men jeg elsker vores have. Jeg nyder at være ude i den. Jeg nyder at gå tur i området.
Jeg var ikke glad for at gå ture i området der, hvor vi boede før, da der var flere hunde, der havde angrebet Fox. Og det var store hunde. Så jeg var begyndt at blive bange for alle store hunde. Altså ikke for om de ville angribe mig, men for om de ville angribe Fox.
Når vi fx kørte en tur hen i skoven, så kunne jeg mærke, at det stadigvæk sad i mig det med at være bange for, om hundene nu kunne finde på at angribe.
Men nu skal det lige siges, at i det område hvor vi boede før, det var ikke det bedste område. Der hvor vores lejlighed lå, der var det fint, men lige så snart du gik over på den anden side af gaden, så kom du til den lidt mere "dårlige" ende af byen. Og det er altså ikke kun mig, der har det sådan.
Det har alle dem, der bor der. De lejligheder, altså den vi har boet i og de andre, de er lidt malplaceret i forhold til området.
Nå, men jeg var ikke glad for at gå tur alene, fordi vi ofte kunne støde på de hunde, der havde angrebet ham.
Men heldigvis kunne jeg lufte Fox omme bagved. Altså ved fodboldbanen hvor han kunne løbe uden snor. Og der mødte vi så tit nogen af Fox' venner, som han legede med.

Så jeg er glad for endelig at kunne gå tur igen uden at skulle være bange for, om der dukker en hund op om næste gadehjørne. Fordi det var jeg ved det gamle sted.
Jeg troede, at jeg ville have svære ved det med ikke at være bange, når vi mødte nye hunde.
Heldigvis er der mange små hunde i dette område, så jeg tror, at det er derfor, at jeg ikke har været så bange.

Jeg er glad for at bo her. Men jeg savner selvfølgelig også det gamle sted. Eller det var mest det, at vi kendte så mange der, at jeg savner.

Vi havde boet der i næsten 7 år, så det er jo klart, at jeg savner det.
Det har jo været mit hjem i lang tid. Det var der, at vi fik babyerne, at vi mistede vores lille Freja, og at vi fik nye venner.
Så vi har en masse minder der. Både gode og mindre gode.

Men nu har vi startet et nyt kapitel i vores eget hus. Jeg har svært ved at vænne mig til nye ting, men jeg synes, at jeg overraskende hurtigt har vænnet mig til det her. Men jeg tror, at det var, fordi fra jeg så dette hus første gang, så vidste jeg, at det var det, som jeg ville bo i.
Så jeg tror, at det er derfor, at jeg har vænnet mig så hurtigt til det.

Babyerne har også vænnet sig til det. Alle babyerne nyder haven. Det er så skønt at se, at de også er glade for at have fået en have.

Casper er selvfølgelig også glad for at bo her. Så vi alle er faldet godt til.

Nu må jeg heller stoppe med at skrive, da det er gået hen og blevet et langt indlæg.

Men jeg ville bare lige fortælle jer, at vi alle er faldet godt til det nye sted(:

Kram Heidi(: 

1 kommentar:

  1. Det bliver spændende med det nye hjem :-)

    Knus,
    www.sondagshjerte.blogspot.dk

    SvarSlet