lørdag den 13. december 2014

Pas på din hund i mørket


Hver vinter er der desværre hunde, der dør, fordi de bliver kørt ned pga. bilisterne ikke kan se dem i mørket. Det er vigtigt, at bilisterne kan se ens hund i mørket, og der er flere forskellige ting, man kan gøre for at gøre ens hund synlig i mørket.

Smartdog  har et godt udvalg af forskellige slags lygter i forskellige størrelser og farver.
Fox har været så heldig at teste en af deres lygter.Fox havde en lygte i forvejen, men det var en lille lygte, og den lyste ikke så meget, og jeg havde tit tænkt på, om bilisterne overhoved kunne se, at den blinkede.
Denne lygte som Fox har prøvet, den lyser kraftigt op.Man kan sætte lygten forskellige steder. Man kan sætte den i halsbåndet foran.
Men når Fox har en vinterjakke på, så kan den ikke rigtig være der, men så kan man heldigvis sætte den andre steder. I Fox' jakke er der en lynlås, så man kan få sat snoren i selen, selvom han har jakken på. Man kan også sætte lygten der, hvor man sætter snoren fast til selen.
Man kan også sætte den på selve snoren, så når man går, så vifter lygten lidt frem og tilbage med snoren.
Det vigtigste er, at bilisterne kan se, at der er noget, der blinker, fordi så bliver de opmærksom på, at der er noget der.

I kan finde den lygte, som Fox har lige Her
Lygten er af mærket Rogz, og det synes jeg personligt er et godt mærke.

Smartdog har også en facebookside, hvor de skriver, når de har nogen tilbud og om gratis fragt, og så holder de tit konkurrencer. I finder deres Facebook lige Her

De har også fået en profil på Instagram, hvor de ligger billeder op af deres produkter og skriver om dem. På Instagram hedder de Smartdog.dk

Jeg føler mig mere tryg ved at gå ude i mørket sammen med Fox efter, at han har fået denne lygte(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar