torsdag den 17. oktober 2013

Hvilke tv programmer er I i gang med?


Forleden lavede jeg et indlæg om hvilke serier, jeg var i gang med at se, og hvor jeg spurgte om, hvilke I så.

Nu vil jeg i dette indlæg fortælle om hvilke dokumentar/reality programmer, jeg ser for tiden.
Og det er ikke nødvendigvis nogen, der er nye. Jeg ser dem via Sputnik og Viaplay nemlig.

Robinson følger jeg med i. Jeg synes, det er blevet bedre i år, da det mere handler om overlevelse og ikke som sidste sæson, hvor der var en muldvarpe osv.

Dyreværnet. I hvert afsnit bliver jeg sur og ked af det over at se, at så mange dyr har det skidt.
Men jeg synes, det er godt, at der er nogen, der tænker på dyrene og redder dem.
Og jeg kan godt lide, at man også ser positive ting. At når en familie kommer og kigger på en hund, ser lidt om de frivillige, hvordan de vælger en familie til en bestemt hund osv.
Jeg synes, det er godt, at man får set det hele, så det ikke kun er, hvor de tager ud til folk og henter dyrene, men at man også ser noget positivt.

For lækker til Købehavn. Jeg gider normalt ikke se For lækker til love, fordi jeg synes, det er for åndsvagt med, at de er så kræsne. Jeg synes, det er fedt, at de her bor i samme lejlighed, og hvordan de også laver ting sammen. Og så siger Gustav sådan nogen sjove ting. Han får mig til at grine i hvert afsnit, fordi han siger et eller andet sjovt(:

Familien fra Bryggen. Det har vi ikke set de sidste par afsnit af, da vi er i gang med Bones osv.
Men da vi ser dem på Viaplay, så kan vi altid se dem, når vi selv har lyst(:
Jeg fulgte ikke rigtig med i sæson 1. Nok fordi jeg synes, det var kedeligt at følge Kessler. Det med boksning synes jeg ikke var så interessant nemlig.

Gordan Ramsays køkkenmareridt. Det er, hvor han er i England. Jeg synes, at det er sjovt at se, at de gerne vil have hjælp, men alligevel ikke, da de ikke kan tåle Ramsays mening.
Kan godt lide, at han er så ligefrem. Så når nogen af ejerne er ret stride, så siger han bare sin mening.

Aktionen. Det er, hvor man følger fx vagter på en festival. Hvordan de holder øje med, at folk ikke kommer op og slås. Det kan også være, da de ransagede et fængsel for stoffer. Sådan nogen ting.
Det synes jeg er interessant at se. Også fordi det er forskellige emner hver gang.

Razzia. Det er skat, der rykker ud. Det synes jeg er rigtig spændende.

Rædslernes nat. Det er med mediumet Marion Dampier-Jeans. Hvor kendte skal være en nat på et sted, der spøger. Hver gang er der 2 kendte med. En der tror på ånder, og en der ikke tror på ånder.
Lars Bom, Frederik Fetterlein, Susan K, Amalie fra Amalies verden er bla. med.

Luksusfælden. Det har jeg fulgt med i, i lang tid. Jeg synes, også at man får nogen gode råd.
Da hende den første rådgiver var med, der gik hun meget op i madplan osv. Og derefter begyndte jeg og Casper at lave madplan, fordi vi ligesom fik øjnene op for det. Før det tænkte vi ikke rigtig over det med at handle få gange om ugen og at lave en madplan, så man ikke står nogen dage og pludselig skal finde på noget.
Det sjove er, at folk i hvert afsnit siger, de ikke aner, hvor deres penge bliver af. At de ikke bruger penge på noget særligt, og så alligevel er diverse posten utrolig høj.


Det tror jeg faktisk var de programmer, vi/jeg ser for tiden.
Jeg vil også gerne se Masterchef Dessert, men det må vente lidt.

Nogen af jer skrev i mit andet indlæg omkring serier, at I fulgte med i Masterchef.
Men er der andre dokumentarer/reality programmer I følger med i(:?

Kram Heidi(:

4 kommentarer:

 1. Jeg har travlt med mit studie og er lige flyttet hjemmefra så jeg får ike altid tid til at sætte mig ned for at se tv. Ofte glemmer jeg programmer osv. Dyreværnet følger jeg dog fast med i. Jeg er dyrlægestuderende, så jeg kan slet ikke lade være! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan godt forstå, at du ikke kan lade hver med at se det program:) Men forstår til gengæld også godt, at du ikke altid lige har tid til at se tv.

   Slet
 2. Jeg er vildt dårlig til at se tv.. især nu her mens jeg er i mili.. men jeg elsker luksusfælden og sådanne programmer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan godt forstå, hvorfor du ikke ser så meget tv, mens du er i militæret. Men jeg elsker virkelig også Luksusfælden. Det er et utrolig godt program(:

   Slet