tirsdag den 12. marts 2013

En køkken oplevelse rigere


Herhjemme er det Casper, der laver mad.
Det er der flere grunde til.
Først og fremmest synes jeg, det er rigtig kedeligt at lave mad, men jeg er heller ikke så erfaren omkring madlavning. Jeg er også meget usikker med, hvornår skal kødet af panden osv. Har det nu fået nok osv.
Altså jeg kan godt lave noget mad. Noget af det er ret nemt. med at lave pitabrød, pandekager med fyld, bage pandekager, lave frikadeller, bøffer, jeg kan da også finde ud af at sætte en suppe over.
Så der er nogen retter, jeg laver herhjemme, da det er det, jeg kan finde ud af.
Men når det kommer til at bage, så er jeg ikke usikker, selvom det er noget nyt, jeg prøver, så springer jeg ud i det. Men jeg interesser mig også for at bage.

Nå men igår skulle vi have kyllinge salat. En god blandet salat med kyllingestykker man putter i.

Casper havde lukkevagt igår, så vi skulle spise sent, og det var selvfølgelig ham, der skulle ordne kyllingen, og jeg skulle stå for salaten.
Men jeg besluttede mig for at prøve at stege de kyllinge stykker.

Først troede jeg, det største problem ville være at stege dem. Fordi igen hvornår var de færdige.
Men det viste sig, det var at skære de kyllingfiler ud, der var problemet.
Jeg tog gummihandsker på. Det gør jeg altid, når jeg skal røre ved kød, pga. bakterier osv. ( Jeg er bange for bakterier.) Men jeg synes virkelig ikke, det var lækkert at røre ved det kød. Der skulle skæres sådan noget fedt af, og det var ikke lækkert. Men jeg klarede det, og jeg fik det stegt.
Jeg var i gang med at stege det, da Casper kom hjem, så han hjalp mig med, hvornår de skulle af. Så har jeg lært det til en anden gang.

Casper blev rigtig glad og overrasket, og jeg var rigtig stolt af mig selv.
At jeg havde klaret det.

For nogen lyder det ikke af noget, men for mig er dette virkelig stort, da jeg er ret så usikker i et køkken, og så bryder jeg mig ikke om at røre ved råt kød.

Det er ihvertfald noget, jeg helt sikkert kan lave igen næste gang, vi skal have det(:

Kram Heidi(:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar