torsdag den 24. november 2016

Er der et emne, som du gerne vil vide mere om?


Hos Hotel- og Restaurantskolen udbyder de AMU-kurser
Alle der har en 9. klasse, samt er i gang med en uddannelse indenfor fødevare, eller som allerede arbejder indenfor faget, de kan søge om at blive tilmeldt et AMU-kursus.

Et AMU-kursus er et kursus, der varer i et par dage, hvor man lærer om et bestemt emne.

De har blandt andet kurser, hvor man lærer om fødevarehygiejne, eller hvor man lærer, hvordan man skal tilberede bestemte råvarer korrekt. Der er også flere kursuser, hvor man lærer omkring mad til børn. Fx mellemmåltider til børn, eller mad til små og mellemstore børn.

Disse AMU-kurser er kurser, der er gode at have. Specielt hvis man skal søge job. Så kan man skrive det på ens CV, at man har et kursus indenfor det område.

Jeg synes, at mange af deres AMU-kurser lyder rigtig spændende. Og jeg synes, at det er godt, at de udbyder sådan kurser, da det er med til at gøre folk klogere på et bestemt emne, som kan være dem til gavn i et fremtidigt job.

Hvis du er i gang med en uddannelse eller allerede arbejder indenfor Hotel- og Restaurantbranche, så kan jeg klart anbefale dig at tage et kig forbi deres hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om deres kurser(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar