onsdag den 30. november 2016

En smart løsning


Hvis man har et firma, hvor der ikke er særlig meget plads. Det kan fx være, fordi at man lige har startet en webshop, så man har alle varerne inde på ens kontor, eller at man har mange varer, men man har ikke meget lagerplads. Opbevaringskasser er derfor en utrolig god og smart løsning.

Hos Lyreco har de et stort udvalg af opbevaringskasser. De har fx plast-opbevaringskasser. De er rigtig gode til at holde støv og fugt ude. De har også opbevaringskasser af pap.
De har også opbevaringsbokse, som er gode til at have stående på et skrivebord, hvor der ikke er særlig meget plads. Her kan man så opbevare hæftemaskine, hulmaskine, tape og ekstra kuglepenne osv.

Opbevaringskasserne kan stables ovenpå hinanden. Hvis man ikke har meget plads, så har man netop stadigvæk mulighed for at have mange ting i et rum ved hjælp af opbevaringskasserne.

Hvis man fx har en webshop, og man har kontor derhjemme, så kan man bruge opbevaringskasser til fx at opbevare emballage som kuverter i en og bobleplast i en anden. Man kan også opbevare de varer, man sælger på sin webshop i sådan nogen plast-opbevaringskasser. Man skåner varerne for eventuelt støv. Man kan fx sætte mærkater på kasserne med hvilke varer, der er i hver kasse. Derved er det også nemt at holde styr på hvilke varer, man har hvor.

Hvis du har en virksomhed, og du står og mangler opbevaringskasser eller andre kontorting, så synes jeg, at du skal kigge forbi Lyreco(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar