lørdag den 14. maj 2016

Jeg vil prøve at lave marengs


Jeg har egentlig altid troet, at marengs var svært at lave. Sådan ser det i hvert fald ud i Masterchef.
Men for nyligt var vi over og grille ved nogen venner, og der fik vi marengs med is, vaniljecreme og danske jordbær til. MUMS, det smagte SÅ godt.
Og jeg fik at vide, at det ikke var svært at lave, og det lød også så nemt.

Så nu er frisk på at prøve at lave marengs. Jeg søgte derfor på nettet efter opskrifter med marengs
Man kan både lave lagkager, hvor det er kagebundene, der er lavet af marengs, men man kan også lave en form for fuglereder. Jeg kunne godt finde på både at lave en lagkage af marengsbunde, men jeg kunne også godt tænke mig at prøve at lave en form for fuglereder. Jeg har set det med fuglerederne i Masterchef.
Men jeg tror, at jeg vil starte med at lave en lagkage med marengsbunde.

Men der er æg i. Og jeg bryder mig virkelig ikke om at røre ved æg. Jeg får sådan nogen bakterie-anfald, hvor jeg føler, at der er bakterier over det hele, og jeg skal have handsker på, når jeg bager, når der er æg i, så jeg ikke får bakterier på mig osv.
Men jeg har stadigvæk mod på at prøve at lave marengs. Men det skal være en dag, hvor Casper er hjemme, fordi nogen gange når jeg bager noget med æg i, så går jeg til sidst i panik, fordi jeg føler, der er bakterier over det hele. Og så må Casper sørge for at rydde op efter mig, så jeg ikke får flere bakterier på mig. Så det kræver en del af mig psykisk at skulle bage noget med æg.
Men jeg har mod på at prøve at lave det. Og så må jeg prøve at lade hver med at tænke alt for meget over, at der skal æg i.

Det skal lige siges, at jeg godt ved, at man ikke dør af at røre ved æg. Men i mit hoved er æg lige med bakterier. Og det bilder mit hoved mig ind. Bare så I ikke lige tror, at jeg tror, at man vil dø af at røre ved æg.

Men jeg vil fortælle jer om, hvordan det går med min marengs.

Har I prøvet at lave marengs før(:?

Kram Heidi(: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar