tirsdag den 17. maj 2016

Jeg er så træt for tiden


For tiden er jeg så træt. Men der har også været nogen dage, hvor jeg ikke har fået sovet til middag, så jeg tror, at det er derfor. Så er jeg ofte mere træt.
Normalt plejer jeg at ligge lidt vågen om natten, men de sidste par nætter er jeg faldet i søvn hurtigt, når jeg har været vågen. Det er selvfølgelig godt. Men jeg har til gengæld også været meget træt om aftenen. I går lå jeg og Casper i vores senge kl. 22.00, og søndag aften der gik jeg i seng ved 21.30 tiden, hvor jeg havde planlagt, at jeg lige ville sove en time eller to for derefter at gå lidt på computeren og få ordnet nogen ting, men jeg var så træt, at jeg vågnede flere timer senere. Jeg var selvfølgelig vågen et par gange i løbet af natten, men jeg faldt hurtigt i søvn. Og så sov jeg til omkring kl. 9.30 næste morgen. Jeg havde ellers troet, at når jeg gik så tidligt i seng, at jeg ville ligge vågen meget om natten, men det gjorde jeg ikke. Men den dag sov jeg også dårligt, da jeg sov til middag.

I dag er jeg ret træt. Det kommer nok af, at jeg ikke fik sovet til middag i går. Selvom jeg har sovet meget af natten uden at ligge vågen, og selvom jeg sov til kl. 9.30 i dag, så er jeg stadigvæk skide træt.

Jeg kan virkelig mærke, når jeg ikke får sovet til middag de efterfølgende dage. Ofte kan jeg godt mærke om dagen, at jeg har brug for at komme ind og sove, men sådan havde jeg det ikke i går, men det giver så lidt bagslag i dag, fordi jeg stadig er så træt på trods af, at jeg fik sovet mange timer i nat.

Jeg sidder her og skriver med halvlukkede øjne, fordi jeg er så træt. Men jeg går også ind og sover om ca. to timer.

Jeg kan forresten røbe, at der snart kommer en give away her på bloggen i anledningen af, at bloggen fylder 5 år her sidst i maj.

Så I kan godt begynde at glæde jer(:

Kram Heidi(: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar