lørdag den 28. maj 2016

En trampolin i haven


Når vi nogen gange kører forbi et hus, så har de en trampolin i haven. Det ser så hyggeligt ud med sådan en trampolin i haven.

Der hvor min mor boede før, der var der en trampolin i haven. Jeg mener faktisk, at det var en af gode trampoliner fra Berg
Men det var en trampolin, der virkelig var af god kvalitet.
Nå, men jeg har jo mega højdeskræk, så jeg turde ikke stille mig op på den trampolin, så imens at Casper og min lillesøster Julie, de var oppe på trampolinen for at hoppe, så stod jeg ved siden af og hoppede på en af de der små trampoliner til børn. Hehe, eller hoppe og hoppe. Den giver sig ikke så meget. Jeg synes ellers, at man kunne hoppe "højt" på dem, da man var barn.

Jeg ville aldrig turde at få sådan en stor trampolin. Jeg ville være så bange for, at jeg kom til at hoppe for højt, og at jeg lige røg ned. Så ved jeg godt, at man kan få net osv. Men jeg ville stadig være bange.
Men så fandt jeg ud af, at Berg også laver gode trampoliner, som man kan have nede i jorden. Sådan en ville jeg til gengæld godt turde at hoppe på. Altså så kan jeg i det mindste ikke ryge ned nogen steder. Så hvis jeg hopper for højt og falder, så er det da ikke så langt, som hvis det var oppe på en trampolin, der står op.
Jeg vidste slet ikke, at man kunne få sådan nogen trampoliner, som kunne graves ned i jorden.
Jeg vidste godt, at man kunne få trampoliner, som var ned i jorden, men det var sådan nogen aflange nogen, som ofte er på legepladser på campingpladser.

Så nu kan jeg faktisk godt finde på at overveje at få en trampolin i vores have, når vi engang flytter.

Det kunne da være fedt med sådan en trampolin i haven(:

Kram Heidi(: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar