fredag den 6. november 2020

Brian skal opereres

 

Den 20. november skal Brian have en kikkertoperation. Han skal opereres i hoften. Han har slidgigt i begge hofter. Og så er der noget med, at der mangler noget brusk mellem to knogler, og de kan så gå ind og file noget af en knogle og sætte en knogle lidt mere på plads. Har altså ikke sådan 100 % forstået det.

Men han skal have en kikkertoperation i den ene hofte. Han skal være sygemeldt mellem 8-12 uger, da han har et fysisk krævende job. Han går ind og ud af mange biler hver dag, da han er synsmand.

Jeg synes, at det bliver lidt hyggeligt, at han kommer til at være så meget hjemme. Jeg ved godt, at han i starten har mange smerter, og at jeg kommer til at stå for det meste herhjemme i starten, da han jo har nedsat evne med hoften. Han er nok bundet til sofaen det første stykke tid.

Det bliver en udfordring for Brian at være bundet til sofaen, da han er en, der har svært ved at se på, at andre laver noget, og at han selv ikke gør. Og så har han svært ved ikke at have gang i mange projekter. Han kan godt have gang i projekter, så længe det er noget, der kan ordnes fra sofaen eller på en stol. Han har en masse, han skal ordne med sin computer, så lidt har han da at gå i gang med.

Tænker, at vi også skal have sorteret ting i vores skur på et tidspunkt. Der kan han jo godt være med, når han sidder ned på en stol.

Det bliver en hård tid for ham, men vi skal nok komme igennem det sammen(:

Kram Heidi(:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar