fredag den 23. oktober 2020

Halloween på Fængslet

 

I efterårsferien var vi til Halloween på Horsens Statsfængsel. Men jeg blev slemt skuffet, da jeg fandt ud af, at entre til selve fængslet ikke hørte med i prisen. Der var derfor 3 aktiviteter, som børnene deltog i.

Det var noget, de kaldte spøgelseshuset, men det var ikke et som sådan spøgelseshus, men mere en form for gåde, som man skulle løse ved hjælp af nogle fanger, der var lidt uhyggelige. Det var selvfølgelig skuespillere.

Derudover kunne man lave græskarmand, og så var der et workshop, hvor man kunne få lavet noget af ens tøj lavet om til zombietøj, og så kunne man blive sminket som en zombie.

Thea ville gerne det med tøjet og med at blive sminket, så vi havde taget noget tøj med, der gerne måtte ødelægges. Men Jonas synes ikke det var noget for ham. Og Thea gad ikke skære græskarmand. Jeg troede virkelig, at siden at det hed Halloween på fængslet, at man selvfølgelig havde adgang til fængslet, men det havde ikke noget med selve fængslet at gøre, sagde de.

Jeg endte med at sidde og lave Theas græskar, imens at hun lavede TikTok.


 

Thea, der er sminket som en zombie.

Det var rigtig hyggeligt, og vi fik da noget tid til at gå med det, men jeg var bare skuffet, da jeg havde glædet mig til at se fængslet. Det var faktisk det, som jeg glædede mig mest til.

Det er ikke noget, som vi vil gøre igen, da nu er det prøvet. Så skal der i hvert fald være noget andet på programmet. Thea havde også glædet sig til at se fængslet, så hun blev også lidt skuffet over, at vi ikke skulle derind.

Men vi havde en hyggelig dag, og vi sluttede dagen af med at gå på cafe, hvor jeg og Brians søn fik en smoothie, og Brian og Thea fik en Bubble Tea(:

Kram Heidi(:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar