mandag den 9. marts 2020

Bliv klar til sommeren


Jeg håber virkelig, at vejret snart vender. At der er flere solskinsdage end regnvejrsdage.
Jeg glæder mig til at kunne komme ud og ordne haven igen. Jeg glæder mig i sær til sommer, hvor min køkkenhave forhåbentligt vokser og giver en masse udbytte. Derfor vil jeg meget gerne snart i gang med at plante mine ting, men skal lige være sikker på, at nattefrosten har lagt sig.

Vi er også i gang med at finde ud af, hvad vi skal i sommerferien.
Hvis du også går og tænker på sommer, så kan jeg anbefale dig at kigge forbi Hunkemôller som har en masse lækkert badetøj og strandaccessories.
Jeg har selv en dejlig strandtaske derfra, som er perfekt til, når man skal til stranden, hvor man kan have en vandflaske, nogle chips, et håndklæde, noget solcreme og en bog i.

Hos Hunkemôller kan man både handle i deres fysiske butikker og i deres lækre webshop.
De har et stort udvalg af flotte bikinier. Hvis du står og mangler en ny bikini så kan jeg anbefale dig at kigge forbi dem.

Her kommer to bikinier, som jeg godt kan lide.Jeg synes, at denne bikinitop er så sød. Jeg kan godt lide detaljerne med stropperne.
De har også en underdel, der passer til denne bikinitop.Dette er en tankini. Det vil sige en lang top til at bade i. Når man sætter den sammen med en matchende underdel, så kommer det til at ligne en badedragt.
Der fås også en matchende underdel til denne tankini.En anden bikinitop, som jeg også synes er fin, det er denne hvide bikinitop
Der findes også en underdel til denne bikinitop.

Jeg kan godt lide, at de hos Hunkemôller også har badetøj til nogen, som mig, der ikke er lige så tynde, som dem på billederne. De har rigtig mange flotte bikinier til en på min størrelse. Og det er altså rart, at der findes noget pænt badetøj, selvom man måske ikke lige er den tyndeste.

Udover badetøj sælger de også en masse flot undertøj såsom bh'er og trusser.
Men de sælger også andre ting såsom sportstasker, sutsko, sandaler, strømper og drikkedunke samt meget andet.

Jeg kan klart anbefale jer at kigge forbi deres hjemmeside og deres store udvalg(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar