onsdag den 8. januar 2020

Mine julegaver


Jeg vil vise jer, hvad jeg har fået i julegave sidste år. Ved godt, at det er lidt sent at vise det, men som sagt var Brian indlagt imellem jul og nytår, så der havde jeg slet ikke tid eller overskud til at lave indlæg der.

Jeg er rigtig glad for alle mine julegaver.
Og som jeg altid plejer at skrive, når jeg viser mine gaver frem, så er det ikke for at blære mig. Jeg ved, at der sidder nogen derude, som ikke får nogen julegaver, eller får få julegaver.
Jeg er derfor som altid meget taknemmelig for alt det, som jeg har fået.En Marc Jacobs parfume, to Disney figurer, to julekagedåser ( den ene er indeni den anden), The Julekalender på DVD, Pyrus Alletiders Jul DVD, Vinterbyøster DVD, jeg og Brian fik et gavekort til Elgiganten på 150kr, og jeg fik et gavekort til Ikea på 150kr.Seks Mumi krus, to Mumi skeer og Mumi slik.Årsnissepar 2009 fra Klarborg, Årsnissepar 2019 fra Klarborg, Nisserikker 2018 fra Klarborg og Bette Hugo fra Klarborg.

Af mine to nevøer fik jeg disse smukke perleplader med Mumitroldene.Det er min veninde, der har lavet dem.
De skal hænge på væggen foran mit skrivebord.
Dem er jeg rigtig glad for. Jeg elsker jo alt med Mumitroldene.
Bare det, at hun har tænkt tanken og givet sig tid til at lave det.
Det betyder virkelig meget.

Af Brian fik jeg et Mumi krus, Bette Hugo fra Klarborg, The Julekalender og Pyrus Alletiders Jul. Af Brians børn fik jeg kagedåserne.
De gaver er jeg rigtig glade for.
Specielt fordi Brian jo mener, at jeg har rigeligt med Mumi krus og Klarborg nisser i forvejen. Så at han vælger at købe det til mig, fordi at han ved, at jeg samler på det, det betyder meget for mig.

Hvad har I fået i julegave(:?

Kram Heidi(: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar