tirsdag den 24. oktober 2017

Planer for vinterferien?


Jeg ved godt, at efterårsferien lige er slut, og at der er noget tid til, at det er vinterferie.
Men mange er allerede begyndt at planlægge vinterferien. Specielt hvis man skal på skiferie eller på ferie et andet sted.

Man kan blandt andet vælge at tage på vinterferie i Norge
Man kan blandt andet tage på skiferie. Man kan starte skiferien med et MiniCruise på Oslobåden. Man slipper derfor at skulle flyve eller køre til Norge. Så har man lige et døgn afslapning på Oslobåden. Og det samme gælder selvfølgelig, når man skal hjem igen.

Det er en lækker måde at afslutte vinterferien på. På Oslobåden kan man rigtig slappe af og forkæle sig selv. Man kan fx vælge at få en massage eller manicure. Der er samtidig rigtig mange aktiviteter for børn, så hvis man har børn med, så er der masser af ting, som de kan lave.

Oslobåden har flere spisesteder. De har også en Baresso, hvor man kan nyde en kop varm kakao eller en kop kaffe og et stykke kage.

Jeg har ikke selv planer om at rejse i vinterferien. Da jeg arbejder hjemmefra, så bestemmer jeg selv, hvornår jeg holder ferie, og om jeg holder vinterferie, det ved jeg ikke endnu. Jeg regner ikke med det. Jeg tror nemlig ikke, at Brian har vinterferie. Så kan jeg lige så godt også arbejde.

Har I nogen planer for vinterferien(:?

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar