tirsdag den 31. oktober 2017

Lækkert hotel på Østerbro


Hvis du skal på weekend eller ferie i København, og du mangler et sted at bo, så er Charlottehaven et godt valg. De har et lækkert hotel på Østerbro i København
Det har en central og rolig beliggenhed i et af Københavns mest attraktive kvarterer.

Når man bor på Charlottehavens hotel, så har man let adgang til alle de muligheder, som København byder på. Der er fx Strøget, som er et besøg værd. Der er blandt andet en Disney butik. Hvis man nu er lige så vild med Disney, som jeg er. Eller hvis man har børn.

Charlottehaven har hotellejligheder. Der er eget bad og køkken i hver lejlighed. De er fuldt møblerede. Der er forskel på størrelserne af lejlighederne. Der er lejligheder, der kan rumme op til 4 personer.
I hver lejlighed er der blandt andet fladskærms TV, DVD og gratis wifi samt meget andet. I nogen af lejlighederne er der airconditioning.

Man kan se billeder af lejlighederne inde på hjemmesiden. Og de ser så lækre ud. Det er rigtig flot og stilet samt rigtig moderne.

Charlottehaven har en Health Club, hvor der er fitness, swimmingpool, sauna og saunsgus og fysioterapi. De har blandt andet holdtræninger. Så selvom man er på ferie, så kan man stadig få træner, hvis man gerne vil det. Man kan også forkæle sig selv med en tur i poolen.

De har også en cafe, hvor man fx kan nyde en lækker brunch.

Jeg kunne godt finde på at tage derhen i en forlænget weekend. Det ser så lækkert ud.
Og samtidig kan man komme ud og få set lidt af København(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar