fredag den 27. oktober 2017

Hvis du skal holde et møde


Hvis du eller dit firma skal holde et møde, kursus eller konference omkring København, og I ikke selv har plads, så kan I leje lokaler. Et af de kursus og konferencesteder der findes i København, det er Charlottehaven. De har plads lige fra 8 personer og op til 450 personer.

De har nogen lækre faciliteter. De har blandt andet deres fitness & health club, som man fx kan bruge efter en lang dag med møder. Hvis man har lidt langt hjem, så kan man også leje en af deres lejligheder. I deres lejligheder er der eget bad og køkken.

De ligger tæt på Københavns centrum. Så hvis man efter mødet vil ud og opleve noget af København, så er der rig mulighed for det.
Der er rigtig mange spændende ting at se i København. Blandt andet er det altid smukt inde i Tivoli. Specielt op til jul er der utrolig smukt.

Hos Charlottehaven har de en gårdhave, som man også har mulighed for at bruge. Hvis man har pauser i ens konference eller møde, så kan man gå derud og strække benene.
Hos Charlottehaven finder du lyse og stilrene lokaler i rolige omgivelser, som gør deres lokaler perfekte til vigtige møder, kurser eller konferencer.

Så hvis I står og skal holde et møde, så kan jeg klart anbefale jer at kigge forbi deres hjemmeside, hvor I kan læse meget mere om, hvad de tilbyder(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar