onsdag den 27. september 2017

Så vigtigt er det


Der er mange, der vælger ikke at have en indboforsikring
Det er selvfølgelig for at spare penge, og det koster jo også lidt at have sådan en.

Men jeg ser det ikke som et tilvalg. Jeg ser det som en nødvendighed at have en.
Man kan selvfølgelig være heldig, at man ikke får den brugt, og det håber man jo altid på, men hvis uheldet er ude, så er det rigtig godt, at man har en.

Det kan fx være, hvis man har haft indbrud. Da jeg og Casper havde indbrud, der blev begge vores computere stjålet og mit videokamera. Hvis vi ikke havde haft en indboforsikring, så havde jeg ikke kunne få en ny computer, og jeg lever jo af min computer. På det tidspunkt studerede jeg på fjernundervisning. Og i dag arbejder jeg jo som freelance skribent og blogger.

Hvis man har en kælder, så kan man være uheldig, at den bliver oversvømmet. Det kan også være, at der går ild i ens hus, hvor man så mister nogen af sine ting.

Hvis noget af dette sker, mens man ikke har en indboforsikring, så skal man betale for det hele selv.

Da jeg og Casper havde indbrud, der havde vi forsikring hos Codan, og vi var fuldt ud tilfredse med deres håndtering af vores skadeanmeldelse.

Hos Codan er der også en rejseforsikring inkluderet i indboforsikringen.
Indboforsikringen dækker også ens udeboende børn til, at de er 21 år, hvis de ikke lever i et fast parforhold eller har hjemmeboende børn.

Nu skal jeg selvfølgelig ikke bestemme om folk skal have en indboforsikring. Det er jo helt op til hver enkelt at bestemme det. Men for mig er det ikke et valg. For mig er det en nødvendighed. For mig er det bare noget, som jeg skal have. Det er nemlig rigtig ærgerligt, hvis der sker noget, og at man ingen indboforsikring har.

Men jeg kan i hvert fald anbefale jer at kigge forbi Codans hjemmeside. Jeg og Casper har været fuldt ud tilfredse med dem(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar