lørdag den 30. september 2017

Noget, som jeg aldrig har prøvet


Noget, som jeg aldrig har prøvet, det er at stå på ski.
Om jeg egentlig ville turde det, det ved jeg ikke. Men jeg kunne godt tænke mig at komme på skiferie engang. Men man ville nok finde mig på børnebakken. Jeg er ikke så god til det med højder og fart nemlig. Men jeg vil gerne prøve det. Det kan godt være, at jeg vænner mig til det, så jeg til sidst tør at prøve en lidt større bakke.

Hvis man havde spurgt mig for et par år siden, hvor jeg troede, at man tog hen på skiferie, så ville jeg have svaret Norge og Østrig. Men man kan også tage på skiferie i Sverige. Det er oppe i Nordsverige. Men jeg havde alligevel ikke troet, at man kunne stå på ski i Sverige. Nok fordi de fleste snakker om Norge eller Østrig.
Men jeg kan godt lide Sverige, så jeg kunne godt finde på at tage på skiferie i Sverige

Man kan fx sejle med Oslobåden til Oslo, og så kan man køre videre fra Oslo hen til et af skisportsstederne i Sverige. Så kan man slappe af på Oslobåden. Man er derfra fri for at køre hele vejen op igennem Sverige. Og når man skal hjem igen, så har ens krop nok godt af lidt wellness, og der er wellness på Oslobåden. Så kan man rigtig forkæle sig selv med en omgang massage. Det vil da være en perfekt måde at slutte ferien af på.

Sverige har 5 forskellige skisportssteder. Så man har flere forskellige muligheder at vælge imellem, hvis man gerne vil på skiferie i Sverige.

I kan læse om de forskellige skisportssteder inde på DFDS' hjemmeside(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar