lørdag den 30. september 2017

Hold da op, det var tæt på


Hold da op. Her forleden var jeg meget tæt på at få brug for min vejhjælp
Jeg var ude og køre, og så begyndte min bil pludselig at opføre sig underligt. Men jeg kunne heldigvis nå hjem til min kæreste. Der var nemlig ikke så langt igen. Min kæreste er uddannet mekaniker, så jeg fik ham til at se på den, og han fandt heldigvis fejlen. Det var noget med en ledning.

Men hvis jeg havde været på vej hjem til mig selv, så var jeg blevet nødt til at holde ind til siden, da den nok ikke havde kunne køre så langt. Og så var jeg blevet nødt til at gøre brug af vejhjælpen.
Det giver mig ro i sindet at vide, at hvis der skulle være noget med min bil, at jeg så kan få den fragtet et sted hen, eller hvis et dæk pludselig punkterer, at de kan hjælpe med at sætte et reservedæk på.

På min gamle bil havde jeg ikke fået købt vejhjælp, men der var jeg også altid lidt bekymret for, om bilen pludselig ville gå i stå et sted, og at jeg så pludselig ville stå ude på en øde vej og skulle betale for en taxa.

Hos Codan kan man købe vejhjælp. Inde på Codans hjemmeside, der kan du læse om hvilke fordele, der er ved at have vejhjælp hos Codan.
Man får blandt andet et servicetjek med i prisen. Det vil sige, at hvis man får brug for vejhjælp, så hvis der er tid, mens redderen er ude ved din bil, så kan de give et gratis servicetjek.

Men alt sådan noget kan du læse meget mere om inde på hjemmesiden(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar