fredag den 29. marts 2019

Den store dag


Min store drøm er en dag at blive gift.
Jeg har aldrig rigtig haft drømmen om at få børn, som mange andre piger har.
Min store drøm har til gengæld altid været at blive gift.

Der er mange ting, som man skal have styr på, når man skal giftes.
En af dem er, hvor det skal holdes.
Hvis man vælger at holde det i et festtelt derhjemme eller i et forsamlingshus, så kan man vælge at bestille mad udefra.

Jespers Torvekøkken leverer blandt andet mad til bryllupper.
De har en bryllupsmenu

Den bryllupsmenu er bare et eksempel på, hvordan sådan en bryllupsmenu kan være sat sammen.

Forretten består af skindstegt multe på smør og østers og agurke granite.

Hovedretten består af karamelliseret oksemørbrad på stegte kantareller og brændte løg, hvor der er en brombær sauce og smør braiseret kartofler til.

Til dessert er der en nyfortolkning af en hindbær roulade med en creme af hindbær.

Hvis man mere er til en buffet, så kan man også vælge en af deres mange buffer som bryllupsmad.
Der er fx en amerikansk buffet, sommerbuffet eller italiensk buffet.

Hvis jeg stod og skulle vælge en bryllupsmenu nu, så ville jeg vælge tarteletter eller en suppe som forret.
Hovedret skulle enten være en buffet med flere forskellige slags kød, en stor salatbar, flødekartofler og fx smør braiseret kartofler til. Og selvfølgelig nogen forskellige sauce og brød til.
Eller så skulle det være noget lækkert kød som noget oksekød.

Dessert skulle enten være en lille buffet med forskellige slags desserter, ellers ved jeg ikke helt, hvad det skulle være endnu.

Men nu er der ikke noget bryllup i sigte herfra min side af.
Men jeg har mange gange forstillet mig, hvordan mit bryllup skulle være(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar