mandag den 3. maj 2021

Få lavet dit CV

 

Min lillebror og hans ven har startet deres egen hjemmeside op.

Hos Codec.dk kan du få designet og lavet dit CV, hvis du står og mangler et nyt CV. Et CV er ikke bare et CV. Det skal gerne skille sig fra de andre CV'er som firmaer får. Det kan være svært at finde ud af, hvor meget der skal stå i ens CV, hvad der er vigtigt at få med, og hvad man skal udlade osv.

Men det er ikke det eneste produkt, som de tilbyder. De tilbyder også at lave visitkort. Hvis man har sin egen hjemmeside, webshop, butik eller noget helt fjerde, så er det godt at kunne give sit visitkort. Hvis man er ude på messer, så er det rart lige at kunne give ens visitkort til en kunde. Nogle vælger også at sende deres visitkort med, når nogle bestiller varer fra ens webshop. Mulighederne er mange. Det kan også være, at man bare synes, at det kunne være sjovt at have sit eget visitkort.

Udover det så tilbyder de også at få lavet en personlig notesblok. Det kan være, at man er et firma, der ønsker, at medarbejderne skal have en notesblok med firmaets logo eller navn. Det kan også være, at man som privatperson, bare synes det vil være sjovt at have sin egen notesblok. Det kunne jeg godt selv finde på. At have en, hvor mit blognavn står på, og så kan jeg skrive små noter og beskeder, som jeg kan lægge i breve til min penneveninde. Man kan også få lavet en blok, hvor der fx står Verdens Bedste Mor eller far, nu når de mærkedage snart nærmer sig.

Codec.dk har billige priser, hvor alle kan være med.

De har også deres egen Facebook side, som I kan finde lige her

På deres Facebook side kan I følge med i, når der kommer nye produkter(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

1 kommentar:

  1. Godt gået af din bror og hans ven :-)
    God dag ønskes du herfra og hils søster og familie :-)

    SvarSlet