onsdag den 17. marts 2021

Baloo er en pige

 

I sidste uge fik vi os noget af et chok. Baloo var begyndt at mijave på en underlig måde. Jeg troede, at han var blevet kønsmoden og gik og kaldte på Charlie. Men så, så jeg, at han gik og strittede med enden, ligesom en hunkat gør, når den er i løbetid. Så kiggede vi Baloo dernede, og han lignede fuldstændig Charlie dernede.

Dagen efter tog vi ham til dyrlægen for at få tjekket, om det var en pige eller en dreng. Og det viser sig, at Baloo er en pige!


 

En stor og tyk pige, som vi har os.

Vi havde egentlig regnet med at skulle have British Shorthair kattekillinger, men det bliver der jo ikke noget af. Så vi står i den situation, at vi vil anskaffe os en hankat, som også er British Shorthair, så vi kan få de killinger, som vi har talt om. Vi vil gerne have British Shorthair killinger, derfor er det vigtigt, at begge forældre er af den race. Og det er Charlie og Baloo.

Så nu er vi på udkig efter en British Shorthair killing, men de er svære at finde, da de hurtigt bliver solgt, da de er så populære. Og det skal gerne være i den farve, som Baloo har eller som Charlie.

Hun hedder stadig Baloo, da hun og vi er vant til det navn, men Thea går og kalder hende for Bella. Så hendes andet navn er Bella, men vi andre kalder hende for Baloo(:

Kram Heidi(:

1 kommentar:

 1. Sikke noget med Baloo :-)
  Vi har en stor rød hankat. troede vi, indtil vi opdagede det var en hunkat og den ventede killinger.
  Så sikke noget og de kan virkelig ligne det køn man troede de var!
  Hyggeligt med en killing.
  Kan I mon sætte noget i den Blå Avis og søge efter en killing, det kunne jo give pote :-)

  SvarSlet