torsdag den 9. juli 2020

Opbevaringsrum hos Pelican Self Storage


Når man fx bor i en lejelighed, så kan man være heldig, at man har et lille skur, der tilhører ens lejlighed.
De fleste har brug for at have et loft, et skur eller et opbevaringsrum, hvor de kan have nogle ekstra ting i.
Vi har fx et loft, hvor nogle af mine ting, som jeg ikke skulle bruge, da jeg flyttede ind ved Brian, fx ekstra gryder og andre køkkenting, de står i papkasser på loftet.
Brian har nogle kasser med ting fra hans barndom. Jeg har en kasse med nogle af min oldemors papirer og ting, som jeg gerne ville gemme.
I skuret, der har vi julepynt, Brians værktøj, børnenes badedyr og haveredskaber. Altså ting, som man har behov for at få let fat på.
Skuret er også proppet godt til renden, så vi har talt om, at vi skal have sorteret ud.

Hvis man ikke er så heldig at have et loft eller et skur til sin lejlighed (nu bor vi i hus), så kan man heldigvis leje et opbevaringsrum.
Hos Pelican Self Storage tilbyder de opbevaringsrum i København.
Pelican storage tilbyder fremragende Opbevaring København, som er topsikret med overvågning, samt at ens ting er sikret imod frost og varme. Dermed undgår man, at ens ting får frostskader osv. Dermed tilbyder de sikker opbevaring. Det er personligt noget, der betyder meget for mig, da det er vigtigt, at folk ikke bare har adgang til ens ting. Og hvis der skulle ske indbrud, så kan de se hvem, der har gjort det på deres overvågningsudstyr.

Når man lejer et opbevaringsrum eller et lagerrum hos Pelican Self Storage, så har man adgang til gratis leje af trailer. Dermed kan man flytte gratis ens ting frem og tilbage til ens lagerrum eller opbevaringsrum.

Når man står overfor en flytning, hvor man skal flytte fra et stort hus til en mindre lejlighed, så kan der blive pladsmangel, og der er det en god ting at have et lagerum, som man kan bruge til de møbler, som man ikke har plads til, men som man stadig gerne vil gemme.Mange bruger også et opbevaringsrum eller lagerrum til børnenes legetøj, som de ikke bruger længere, og som man gerne vil gemme til, hvis man skal have endnu et barn, eller til ens børnebørn. Vores loft rummer også en del legetøj fra Brians børn af. Noget, som børnene gerne vil gemme, men som de ikke længere leger med. Thea er nået en alder, hvor hun ikke længere gider at lege, men hvor hun gerne vil gemme sit legetøj. Og i stedet for, at det står og fylder på hendes værelse, så kan det være på loftet. Hun går nemlig også meget op i, at hendes værelse ikke skal være proppet med legetøj.

Men nu er det ikke kun privat opbevaring, som Pelican Self Storage tilbyder. De tilbyder også opbevaring til erhverv. Hvis man har startet sin egen virksomhed, så har man nogle gange brug for lagerplads til opbevaring af varer. Det kan et lagerrum også bruges til.

Mulighederne er mange. Uanset hvad, du står og skal have opbevaret, så kan jeg klart anbefale Pelican Self Storage, hvis man bor i København eller i området af København(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar