lørdag den 29. november 2014

Er det skuespil eller?


Paradise Hotel er kendt for mange ting.
En af tingene er, at mange af deres deltagere kommer med nogen Sjove citater
Mest kendt er nok Amalie. Hun siger stadigvæk mange sjove og underlige ting.

Men jeg synes, at efter at Amalie var med i Paradise Hotel, så er mange af de nyere deltagere også begyndt at sige sådan nogen sjove og underlige ting.
Nogen gange tænker jeg på, om det mon er skuespil for nogen af deltagerne, for at de kan blive mere kendte. Jeg ved det selvfølgelig ikke.
Men da jeg så de første par sæsoner af Paradise Hotel, så synes jeg ikke, at så mange af deltagerne sagde sådan nogen underlige og lidt dumme ting.

Altså jeg er selv god til at sige nogen lidt sjove ting, men jeg har bare tænkt over det med, at det først er efter Amalie, at der er flere og flere deltagere, der også sige sådan nogen lidt sjove og underlige ting.

Hvad mener I omkring det(:?

Kram Heidi(: 

2 kommentarer:

  1. Jeg tror generelt bare, det udspringer af en lav IQ. Paradise Hotel har været kendt i mange år for at vælge folk med en lav IQ til showet. En jeg kender søgte et år og fik et afslag med begrundelsen, at han var for intelligent til showet. Det siger jo lidt, ikke? Dog måtte de det ene år prøve at mane det til jorden, da folk fokuserede for meget på det, så derfor tog de det der søskende par med, hvor broren var super intelligent. Som alle kunne se matchede han ingen steder ind i det program og kunne heller ikke rigtig tale med de andre deltagere.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ej, jeg vidste ikke, at de ligefrem afslog folk pga. de var forkloge. Ja, det siger vist lidt om det program(:

      Slet