mandag den 31. juli 2017

På ferie med Oslofærgen


Noget, som jeg rigtig godt kunne tænke mig, og som jeg har ønsket mig at prøve i flere år, det er at komme på et MiniCruise med Oslofærgen

Jeg har desværre bare aldrig fået gjort noget ved det, men jeg håber da på, at jeg en dag skal på et MiniCruise med Oslofærgen.

Jeg synes nemlig, at det lyder til at være så lækkert. Også fra hvad min veninde har fortalt om det. Deres buffet skulle være virkelig lækker. Og jeg elsker buffet. Det, at man kan gå og tage selv, det kan jeg godt lide. Da jeg og Casper var på MiniCruise, der var maden desværre ikke noget at råbe hurra for, men det var ikke med Oslofærgen og DFDS. Der var heller ikke særlig meget ombord på færgen. Men her er der både et område med wellness, hvor man kan få massage eller ansigtsbehandlinger, eller tage en tur i deres jacuzzi. Der er også et kasino, diskotek og bar. Desuden har de også en Baresso.

Jeg synes bare, at det lyder til at være så hyggeligt ombord på Oslofærgen. Og så kunne jeg også godt tænke mig at have 6 timer i Oslo, hvor man kan udforske byen.
Min veninde har været inde i en butik i Oslo, hvor de kun har juleting. Og butikken har åben året rundt. Det er lige en butik for mig. Jeg elsker juleting. Så jeg ville nok bare få købt en masse juleting uanset, om det så var sommer eller vinter.

Men hvis I gerne vil på en lille weekendtur, så kan jeg klart anbefale jer at kigge forbi DFDS, da jeg kun har hørt positivt om deres ture med Oslofærgen(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar